Jag behövde fotvård

Välkommen till dagens inlägg om fotvård i Skellefteå. Jag och en god vän var ute en shoppingrunda på stan. Bland annat så köpte jag ett par skor som jag sneglat efter länge men tyckte att de var i dyraste laget. Men så tänkte jag att jag som har arbetat och slitit hårt hela sommaren verkligen var värd att få unna mig dessa vackra skor trots att de kostade nästan 2000 kronor. Efter att jag haft skorna på mig i några dagar märkte jag att jag hade fått fruktansvärt ont i fötterna. Skorna var fina men verkligen inte designade på ett fotriktigt sätt, det var inget bra köp och på grund av värken beställde jag tid för fotvård i Skellefteå. Jag känner mig riktigt dum som föll för frestelsen utan att mer noggrant kolla vad det var för slags skor, jag såg bara hur vackra de var och nu har jag blivit 2000 kronor fattigare med ett par skor som jag aldrig mer kan använda. Så otroligt dumt, men jag har i alla fall lärt mig läxan så nästa gång jag köper skor ska jag kolla vad det är för skor innan jag köper dem. Det var så bra att få komma till Fotvårdsverkstan och få en fotvårdsbehandling som på en gång gjorde att den mesta av värken försvann. Sedan avslutades det hela med en underbar fot- och underbensmassage. Jag har sällan varit med om något så behagligt som denna fotvård i Skellefteå, och trots att jag blev botad på en behandling ska jag tillbaka i övermorgon bara för att jag njöt så av fot -och underbensmassagen. Det här företaget skulle säkert ni tycka om att gå till också!