Är du intresserad av heminredning?

Hej där på er alla härliga och fantastiska följare. Jag har flyttat in i en ny lägenhet och i och med att det här är en lägenhet som så totalt skiljer sig från den jag flyttade ifrån så hade det inte passat att ställa in de gamla möblerna och grejerna i den nya lägenheten. Jag har köpt helt nya saker och eftersom jag brinner för det här med heminredning så har jag särskilt fastnat för en butik som heter Perfect home Camilla Kvist. Det här är den perfekta butiken för alla som intresserar sig för heminredning i Piteå, Skellefteå och Umeå med omnejder.  

De har så många fina prylar i den här butiken och det är saker som också håller hög kvalitet. Personalen har både erfarenhet och kompetens inom heminredning och är det något man undrar över, eller om man behöver få tips och råd, så finns de där för en och hjälper till med detta. Nu börjar jag komma i ordning i den nya lägenheten och jag har fått det som jag ville ha det. När det gäller heminredning i Piteå med omnejd så tror jag säkert att det finns flera av er som skulle tycka om att handla i denna butik. Jag hoppas att ni tyckte om det här inlägget och så hoppas jag också att ni kommer att tycka mycket om Perfect home Camilla Kvist. Skriv gärna några ord under kommentarerna i det här inlägget antingen om ni har varit där, eller efter att nu har varit där, och berätta om er upplevelse av butiken och gärna några ord om också om vad ni handlade. Det var allt för mig för den här gången, på återseende.